Utvalg av stallkar dress tips

En fantastisk bryllup kan ikke skilles fra den vakre bruden, er også uatskillelig fra den kjekke brudgommen. Så hva slags kjole til brudgommen ser kul den? Nye folk hvordan å velge brudgommen kjole, brudgommen til bruden og Prince Charming av felles i den hellige bryllupet hall? Følgende gir deg fire tips om hvordan du velger kjole og brudgommen.
Trikset: skjorta fargevalg
Groom skjorten er sikker på å velge den hvite? Det er ikke. Feiringen av bryllupet, kunne brudgommen har sin egen kjole var vakker, må drakten være verdig og sjenerøs fargevalg er begrenset, men skjorten kan velges i henhold til sin egen farge, det beste valget for å passe fargen på skjorta. Nyere populær oransje, orange, rosa, baby blått, rosa gul, gul, grønn og annen farge skjorte er et godt valg.
Trikset: kjole farge så mye som mulig høytidelig og lyst
Brudgommen i utvelgelsen av brudekjoler, det beste valget for mørk blå, svart, grå flere sjenerøs og rolig, men høytidelig farge, fordi bryllupet formelle anledninger, legger brudgommen kjolen farge også strålende, også gir en følelse av lettsindighet. Og hvis brudgommen føler at disse typer ensfarget dress fargen er for ensformig, disse typer fargetone, velger endre mønstre som striper, pledd dress. Men disse typer mønstre også variere, slik som fett enn brudgommen for stripete dresser, mens tynnere for pledd dress.
Tre triks: kjole og brudgommen med viktigheten av
Noen av prospektive brudgommen skulle tro at kjolen og brudgommen som bryllup fremtredende, med godt eller ikke er ikke viktig, faktisk, er denne ideen galt. Fordi brudgommen med en kjole dress, skjorte, slips, kom med en veldig spesiell følelse av samordning og nivå, i motsetning til bryllup en kjole skjema. Kjole og brudgommen med er avgjørende.
Groom kjole med ensfargede dresser beste med en solid farge skjorte og slips, stripete skjorte med en solid farge dress og slips. Farge, fargen på slips og dress fargen kan også forenes med skjorten fargen lignende mønster er best ikke å matche. For eksempel, en rosa skjorte med en rosa dress og slips for å endre med blå, brun og andre mørke farger, hvis du fortsatt bruker den rosa, vil det mangle følelse av hierarkiet.
Trikset: stoffet av skjorten velge
Spesielle anledninger som bryllup, gjør stallkar skjortene ikke å velge bomull stoff, er polyesterstoff foretrekkes. Dette er hovedsakelig fordi bomull skjorter er vanskelig å ta vare på enn andre typer skjorter, lett å kaste, vasket mer lett endres. Så jeg valgte å polyester-bomull blandet stoffer er relativt god, er dette stoffet skjorten stryke ikke lett å bære klær med folder garn skjorte på seg er også behagelig.

Asymmetri av moten skulder kjole

Fashion skulder kjole med en asymmetrisk skjønnhet, slik at den synlige siden av skulderen av bruden med en mer mystisk og sexy vakker. På forsommeren sesongen, retro-stil skulder brudekjole igjen tilbake til de motetrender skiller seg ut i en offentlig bryllup. Hvorvidt skulder kjolen om motregning i sommer bryllup motetrender, la oss vente og se.
Fashion skulder kjole med en asymmetrisk skjønnhet, avslører mer mystiske siden den Xiangjian av bruden med en vakker og sexy. På forsommeren sesongen, retro-stil skulder brudekjole igjen tilbake til de motetrender skiller seg ut i en offentlig bryllup. Hvorvidt skulder kjolen om motregning i sommer bryllup motetrender, la oss vente og se.
Gylden skulder kjole med Fishtail skjørt skjære en hel kvinnelig Wangfeng Luft dominerende utsatt. Skjørtet kropp og skjørt har en tre-dimensjonale folder av design, for å ytterligere styrke den visuelle effekten. Fishtail skjørt er best å velge en å bære kjolen, ikke siden av kvinnen kan kontrollere, men når den er i stand til å kontrollere dette skulder Fishtail skjørt kjole kan du sprengning ut med den mest edle temperament.
Den marineblå skulder kjole er full av mystisk og elegant følelse, skulder utforming skillfully bak dannelsen av en rød knute, slik at grimen designen mer vakker og rørende. Skjørtet er det glatt tekstur av silke, full av elegante følelse. Positiv til barbent design for bruden å vise henne slank. Dette stilige skulder kjolen vil bli "avslørt" kunsten å lage mest mulig ut av.
Lag av tyll tilt-ned, strukturert tredimensjonal følelse av fulle tredimensjonale folder av retro, som om gudinnen i gresk mytologi. Enkle skuldrene skinnende alle elsker blomster er en stor høydepunkt midje av design er også veldig elegant, enkel stil på bryllupet og plutselig liv.
Hvit Fishtail brudekjole elegant og edel, og nært snittet viser kvinner født sexy atmosfære, og bruk av glanset stoff, understreker at bruden er sjarmerende. Hem kanten av dobling i kjole følelse av hierarki, skuldre, gjør blomsterdekorasjoner på kjolen mer levende.

Detaljer om hvordan du dekorere for brudekjole levende smak

Folk sier ofte: Detaljer avgjør suksess eller fiasko. Bryllupskjoler Design er også uatskillelig fra detaljer om nøyaktig forståelse av detaljene i skjønnhet og sjarm lese av delikat, bryllup designer besettelse. Blonder, bånd, skjørt gjensidig kombinasjon av skulderen Tee bryllup, viser en perfekt krageben, sexy, behagelig ring skulder bryllup er brudens favoritt. Deretter vil vi bringe deg sammen for å nyte de bryllup detaljer pynte nøyaktig hvordan sjarm.
Blonder, bånd, skjørt klassisk kombinasjon av skulderen Tee bryllup. Det første du ser er en ekstremt selv-kultivering, og kutte ganske sofistikert bryllup. Det er bemerkelsesverdig at denne kjolen er viktigere er detaljene i denne kjolen, Brilliant ene siden av en fin tre-dimensjonale blomster i bryllup, hvor høydepunktet av hele bryllup blomster ranker svingete omrisset veldig tredimensjonalt for bryllupet for å legge et snev av levende sjarm.
Ring skulder utforming subtile uttrykk for bruden, vakker, rik på kurver, perfekt krageben, en leken atmosfære og sexy på samme tid kan ikke hjelpe, men mer Kanji Yan. Bryllupet av en lang hale, utformet slik at bruden enda mer visuell. Brukes av skjørtet er lyse sateng, og legger en nydelig tekstur for å forbedre smaken av hele bryllupet, smaken av luksus sammen med å vise frem.
Tre-dimensjonale blomster laget av skjørt i den klassiske stilen til fold, ledsaget av skumringen av de tre-dimensjonale blomster, svaiende i vinden, noe som gir atmosfæren i nydelige bryllupet ansiktsbehandling. Som dyrke en relativt sett, i stil med bryllupet, bryte den tradisjonelle designkonsept, drakten krage i bryllupet, og lagt litt tøff følelse av myk stil bryllup. Med en lang hale av bryllup design, kombinert med den modifiserte lagdelte komplekset avslører en elegant temperament.

Kort brudekjole gjøre sommeren den vakreste bruden

Hvordan velge en brudekjole, kort brud hvordan utfordri valgt bryllupet? Kinesiske jenter generelt er relativt små, ​​og mange utenlandske merker er ikke egnet. Dens slitasje høye bryllup sko med et bryllup, kan like godt velge en passende kort brudekjole. I dag, enkelt og blendende estetisk kort brudekjole for bruder å sende, så petite, kan du vise de utsøkte kurvene.
Lys, truende chiffon tekstur design, liten hale kort avsnitt bryllup for bruden sexy myke linjer egnet til å vise, er at valg av sommer bryllup. I midjen, dekorert med blomster, romantiske lang etterfølgende slør, hente ut bruden pen, herlig temperament.
Den uendelige sjarmen utsøkte glitrende krystall pyntegjenstander, Bra sexy kort avsnitt bryllup. Lag av sand for å vise bruden og myke ben kurve, avslører en hvit og attraktiv hud.
Avslør bruden midjen kurve perfekt BH på spesialdesignet cross-banding, legger leder av røde blomster og pyntegjenstander av hendene fra hverandre, ekstra lys, til brudens stil mye perfekt.
Pastoral floral mønster bryllup, en endring i forbi hvite hellig bryllup stil. Vis trender i denne epoken. Lue med fasjonable sexy tolkning av den mer ekstreme, og den romantiske stilen til bruden for å vise uttømmende.
Den vakre prinsessen Bra bryllup ingen mangel på sexy, forfriskende av detaljene i design på Bra. Nakke bære et halskjede av blomster og bruden headdress omfavnet bruden hvitt bryllup er for ensformig.
Tilsvarende Bra, men folder med kapper skjørt utforming iøynefallende, viser hint av kortere bruden den perfekte kurven, kort brud enda slankere.